Tineke Huizinga geboortejaar 1960

Ik woon al jaren tussen de dorpen Wittewierum en Woltersum. Wij hebben daar een dierenpension waar voornamelijk honden worden opgevangen en getraind. Soms logeren er ook paarden en andere huisdieren.Ik werk als manager bij een busonderneming in de provincies Groningen en Drenthe.

Bij Algemeen Belang voel ik mij thuis omdat zij zich midden tussen de bewoners sterk maken voor de leefbaarheid en de veiligheid van de buitendorpen.Binnen de (steun)fractie zal ik mij vooral inzetten voor het openbaarvervoer en voor de veiligheid van onze woonomgeving. Wij willen geen herhaling van de dijkproblemen van vorig jaar, ook niet in geval van een aardbeving.

Harm D.Tammeling geboortejaar 1947

Ik woon 66 jaar in de gemeente Ten Boer. Ik ben opgegroeid in Woltersum en woon nu in Garmerwolde

Mijn hobby’s zijn alle dingen die zich afspelen in de dorpen en mij er zonodig politiek mee bemoeien. De dorpen mogen niet doodbloeden.

Ik heb 38 jaar gemeentepolitiek bedreven voor Algemeen Belang en ben nog steeds actief voor de gemeentepolitiek, nu in de steunfractie van A.B.

Ik voel mij thuis bij Algemeen Belang omdat dit een politieke beweging is binnen de gemeente Ten Boer die zich inzet voor alle gezindten en waar u gerust bij kunt aankloppen met problemen of onduidelijkheden van welke aard dan ook.

Ik zal mij, net als altijd, blijven inzetten voor de bewoners van onze mooie gemeente en voor de leefbaarheid van de dorpen binnen deze gemeente.
Stem op Algemeen Belang want wij zijn er voor jong en oud !!!