Jeanette Kuin geboortejaar 1967

Ik woon met mijn gezin al weer bijna 20 jaar in de gemeente Ten Boer. Ik geniet er van om hier in de omgeving te wandelen en te fietsen. Van onze mooie oude dorpskern, maar natuurlijk ook van het nieuwe centrum. Het Ten Boerster bos en het zwembad zijn voor mij de krenten in de pap. Het is fijn dat ik als raadslid hier ook wat aan kan doen.

In het zwembad is het heel fijn om met een leuke ploeg vrijwilligers samen te werken. Wij hebben met elkaar nieuwe idee├źn voor groenonderhoud bedacht. Hier gaan wij binnenkort met elkaar aan werken. Algemeen Belang zal er alles aan doen om te onderzoeken op welke wijze het zwembad in Ten Boer behouden kan blijven.

Na een paar jaar in de steunfractie zit ik nu 3 jaar voor Algemeen Belang in de Gemeenteraad.
In de fractie heb ik de portefeuilles: Welzijn & Zorg en Onderwijs, Jeugd & Gezin.

Ik ben al verschillende jaren werkzaam in de wereld van zorg en welzijn. De ontwikkeling van de decentralisaties van jeugdzorg van de overheveling van AWBZ naar de WMO en de participatie naar de gemeenten volg ik op de voet. Het wordt steeds belangrijker om preventief te werken. Soms is dit niet mogelijk en dan moet het zo geregeld zijn dat ieder op zijn of haar manier zo goed mogelijk mee kan doen in de samenleving.
De samenleving ben je samen. Iedereen kan bijdragen aan een leuk en leefbaar Ten Boer.
Of je nu oud of jong bent, christen of niet christen, oud Ten Boerster of nieuwkomer.
Het is belangrijk dat iedereen zich prettig kan voelen in onze gemeente.

Ik voel mij thuis bij Algemeen Belang, omdat het hier een hartelijke groep mensen betreft, die zich direct wil inzetten voor het wel en wee in de gemeente Ten Boer.